Nieuws
Geplaatst op

Hallo allemaal,

de bijeenkomst met Han van aanstaande donderdag gaat niet door. Er zijn te weinig deelnemers om deze avond te organiseren. Ik ga met Han kijken naar een andere mogelijkheid.

Groetjes,

Joost

Nieuws

Gelukkig nieuwjaar!

Geplaatst op

Namens het bestuur van het Hagunnankoor wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen! Er is in 2013 door iedereen ontzettend hard gewerkt om mooie muziek te maken, en ik hoop dat we dat het komende jaar onverminderd blijven doen. Dank voor het harde werken, en op naar pasen. Ik heb er zin in!

Hierbij de preek die Han afgelopen zondag hield in de viering van driekoningen. Hopelijk inspireert het iedereen om er in 2014 een mooi jaar van te maken.
2014 01 05 preek v4 compact

Nieuws

Brainstormborrel!

Geplaatst op

Alle bestuursleden zijn de afgelopen weken hard aan de gang geweest om de input van (de borrel na de) ALV te verwerken tot wat concrete plannen voor het aankomende seizoen. Die willen we uiteraard graag met jullie delen zodat iedereen zijn rol daarin kan nemen. Denken jullie vanavond nog even met ons mee?  Na de repetitie zijn we benieuwd naar jullie vragen, commentaren en aanvullingen!

Nieuws

nieuwe website

Geplaatst op

Lieve allemaal,

Zoals jullie kunnen zien hebben we een fonkelnieuwe spiksplinternieuwe website! André en Roel hebben hard gewerkt om alles werkend te krijgen, en nu kunnen we daar gebruik van gaan maken. Kijk lekker rond, en laat een berichtje achter. In de komende tijd zal er steeds meer inhoud aan de site gegeven worden, dus zorg dat je op de hoogte blijft!

Enjoy!

Joost